Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 25. čvc 2023 08:43 #130720

• masopjir
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 24. čvc 2023 17:18 #130719

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT

Nemyslím, že je to z nouze ctnost. Postupně se tu zapracovávali Zeman, Zajíček, Helt, Gut. Ano vykopli jsme Jurčíka a pak ho vzali zpět. Podobně Válek. Ovšem je otázkou nakolik si tihle hráči vydobyli renomé v Chance lize a snad si uvědomili možnost šance hrát ve vyšší soutěži. Koblasu už chtěli vloni, vyšlo to až letos. A bratři Kašové asi nebudou až taková náhoda. David prostě na Spartě prostor nedostal a chtěl se posunout. Stalo se to Jánskému, Kubátovi, Růčovi, Kudrnovi nebo Súkelovi. U nás se stali lídry nebo velmi důležitými hráči. Zdráhal byl v Plzni utopený ve třetí lajně, u nás se propracoval do repre. Postavit se to kolem něj nedalo, protože chtěl ven. S tím prostě nic neuděláš, my se prostě nemůžeme chovat jako Pardubice. To bychom museli zdvojnásobit rozpočet. Ondra Kaše zde podle svých slov trénoval už vloni, takže určité jeho příchod nebude taková náhoda. U něj ovšem jsou otazníky. Jednak nad zdravotním stavem a také - pokud se mu bude hodně dařit a zdraví mu vydrží, těžko ho udržíme. David podepsal tři roky a to už se kolem něj stavět dá.
Vloni se přivedl Nikolas Hlava, který v Litvínově bydlí. Podle toho, že Sokolov ohlásil odchod Baláže, předpokládám jeho postup do A týmu. Podepsal se Slavík, Šprynar (mimochodem dnes dal krásný gól Finům za dvacítku). Možná se mýlím, ale opravdu už mi tohle přijde jako cílené a ne z nouze ctnost. Já vím, že Hynek je pro tebe červený hadr, ale dost hráčů, které sem přivedl, se ukázalo jako dobrý tah. Výsledky tomu neodpovídají, ale ti kluci zde dělají progres. Mohu jen doufat, že letos ty výsledky budou lepší. Z mého pohledu mu vyčítám jednání s Trávou a příchod Růžičky.

Hele oba dva chceme aby se tady hrál hokej, za který se nemusíme stydět a z kterého se ti nechce zvracet. Už mne nebaví jezdit na zápasy, ze kterých se člověk vrací v horším stavu než tam odjížděl.
Fakt bych si přál aby to u nás fungovalo.
Tvoje věta, že je pro mne Hynek červenej hadr, to už dávno není pravda. Dlouho jsem si myslel, že Hynek nějakým tajemným způsobem maskuje výsledky klubu před majitelem klubu. Pak ale proběhla schůzka s vedením, kde mi bylo jasno řečeno, že je vedení představované Dočekalem v zásadě s Hynkem spokojeno. Je spokojeno i s tou naprostou hrůzou, kterou jsme předváděli na ledě. Je spokojené i s těma prasárnama, kterých se klub dopustil v jednání s lidmi, kteří to nezasloužili. Je spokojený i s tím, že jsme vylili do kanálu balík peněz za Růžičku, kterej nás zatáhnul do ještě větší hrůzy. V ten okamžik pro mne Hynek přestal jako problém našeho klubu existovat, protože ten člověk má bianko podepsaný šek od Dočekala a ikdyby tam sedělo na jeho místě divoký prase, tak se na tom nic nezmění.Taky si prosím všimni,že od schůzky s vedením do Hynka nijak nešiju. Za stav věcí nenese zodpovědnost Hynek ale Dočekal. Je jen otázkou, zda názor Dočekala je také názorem Poláků. To by byla skutečná katastrofa
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 24. čvc 2023 17:00 #130718

• Bradford
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Jednou s Vervou navždy s Vervou
Nechápu proč ještě žádný klub nepodepsal Jarůška...

Hlavní diskuze 24. čvc 2023 16:30 #130717

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Souhlasím, když jsem ho viděl na MS, patřil k nejlepším hráčům. Jde o to, jak moc mu ve Spartě věřili nebo nevěřili. Bohužel ve Spartě pohořely stovky hráčů, kteří jinde excelovali. A pokud si vezmu, jak dlouho byl v NHL ochoten bojovat o svoji šanci, moc mi nesedí "vyjebaná palice".
#JFP64

Hlavní diskuze 24. čvc 2023 16:25 #130716

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Já ti poradím, podívej se na to, jak to v Karlových Varech sázel v době výluky NHL, kdy hrál s Kašem. Ti dva spolu hráli a spolu s Laukem vytáhli Vary do popředí extraligy.
#JFP64

Hlavní diskuze 24. čvc 2023 14:49 #130715

• Uhelka
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • Loajalita je víc než peníze
Simon trénuje s ČB. Nemůžu se zbavit dojmu, že ten kluk může bejt elitní útočník v rámci ELH, jenom nevim proč mu to ve Spartě nevyšlo. Má vyjebáno v hlavě? Kašle už na to, nebo mu prostě ELH nesedí?

Hlavní diskuze 24. čvc 2023 13:42 #130714

• Olery
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Strategie klubu, pokud nemáš za prdelí Dědka, by mělo být vychovávat si svoje mladý a stáhnou pokud možno všechny hráče se vztahem k regionu, kteří za něco stojí. Tohle se moc nedělo za Kyslíka, Gumy a ze začátku ani za Hynka. Teď se nabírá teprve ten správnej kurz a transfery, který klub dělá, mají už svojí logiku. Je totiž důležitý, aby hráč z regionu, kterýho chceme prodloužit, zůstal u nás i za stejnej, nebo i něco menší peníz, než nabízí konkurence. A tady to bylo v obrácenym gardu, cizí hráči podepsali radši jinde i za třeba o něco míň. Teď máme i nějaký slušný mladý, tak je třeba je nechat hrát a nekupovat Doležaly a jim podobné.
Jinak kritiku kvality kádru bych nechal až po cca deseti kolech, to už bude informací o kvalitě a reálných možnostech chezy daleko víc.
Teď je potřeba hledat to pozitivní, ostatně, jako každej rok (s2) (s54)

Hlavní diskuze 24. čvc 2023 12:17 #130713

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • JEDNOU S CHEZOU, NAVŽDY S CHEZOU! #33
Já jsem také tak nějak spokojen s tím, jak ten tým vypadá a jak se to skládá okolo hráčů z regionu. Nehezky se dívá akorát na délku smluv u hráčů, zejména u obránců. Třeba u takového Zemana by se mělo počkat pár zápasů a jestli se zase posune tak jako minulé sezóny, hned bych ho prodloužil o +2 roky, protože o toho může být pak velký zájem. Neříkám, že mají mít všichni smlouvy na roky dopředu, ale alespoň jak to vypadá podle elite (vím, není 100% pravdivé), bych si to představoval trochu jinak. S větším výhledem do budoucna, co se týká nějakého budování kádru. Jak říkám, zřejmé je to hlavně u té obrany. V útoku je alespoň nějaká malá osa vidět: Kaše-Suk-Kudrna-Havelka.

Jen se teda nezbavím dojmu, že ta sezóna může být dost nejistá. Z těch, kteří mají táhnout tým je za poslední roky zdravý Koblasa. Jinak oba Kašičkové docela sklenění, Abdul loni bojoval se zraněním a se sebou samým, v obraně od ledna mimo Czuczman, Jaks se Zilem mají po extra náročné sezóně, tak snad pořádně zregenerovali, doléčili nějaké šrámy a zároveň pořádně potrénovali.

Hlavní diskuze 24. čvc 2023 10:38 #130712

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak nejsem si třeba jistý tím, že by Koblasa dokázal nahradit Zdráhala, Koblasovo maximum je 30 bodů za sezónu a bude mu brzy 30 let, Zdráhal má z posledních sezón bodů 34, 42 a 33. Jo loňského Zdráhala nejspíš nahradí, ale to nehrál úplně nejlépe, jak dokáže. Křišťálovou kouli taky nemám. Kdo mohl loni tušit, že takový Kudrna přesáhne hranici 20 gólů, letos se to povede třeba jinému, třeba Koblasa se dostane na 25 gólů, viděl jsem sestřih jeho loňských gólů a když mu to tam bude někdo šikovně dávat, tak to tam může padat. Snad no. Dvojku Estephan-Stránský dvojka Kašounů nahradí, ale musí se jim vyhnout zranění. Pořád vidím, jak v Pardubicích sestřelili při prvním střídání Langkowa a skončil tady. Hrozím se toho, až na Ondru pošlou nějakého řezníka. Navíc z toho článku na Bezfrází, co tu byl odkaz, se lze dočíst, že má Ondra smůlu na to, že chytá různá onemocnění.

Navíc se mi ani nelíbí fakt, že jsme vyčerpali finance. Nebude se dařit, přijde zranění, a nemůžeme posílit?

Hlavní diskuze 24. čvc 2023 10:18 #130711

• Uhelka
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • Loajalita je víc než peníze
Tak on kdyby šel za penězma, bude se snažit zůstat v NHL. Je na něm vidět, že herní pohoda a vůbec možnost hrát hokej je pro něj momentálně víc, než solidní výdělek u hrabavýho Dědka, nebo Poláků. Díky bohu, že si vybral nás a ne Vary

Hlavní diskuze 24. čvc 2023 10:13 #130710

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Upřímně - v čem se mnou nesouhlasíš? Já jsem psal, že výsledky bohužel neodpovídají kádru. Jinak Lotyši vloni měli rozpačitý začátek, pak patřili k nadprůměru extraligy. Podívej na Balinskise. Půl sezóny ho tu na fóru kdekdo vyhazoval, nakonec to byl pilíř obrany. Proto předpokládám vzestup jejich výkonnosti. Každý rok pozoruji značný progres Zemana. Ano, vloni jsme se potýkali s gólmany. Bohužel Denis vloni výkonnostně strádal a Zajíček potřeboval nabrat zkušenosti. Když jsme se začali s Tomkem zvedat, bohužel se v Liberci na půl sezóny zranil. Zajda pak v druhé polovině sezóny už prokazoval slušnou výkonnost. Zdeněk Orct navíc skončil u repre a bude mít na gólmany více času zejména v repre pauzách. Pokud bude Ondrovi a Davidovi sloužit zdraví, pak jsem přesvědčen, že jsou schopni Estephana se Stránským nahradit a místo 16ti gólového Zdráhala přišel 18ti gólový Koblasa. 2 ze tří nejlepších střelců - Hlava a Kudrna - zůstali.
Samozřejmě nemám křišťálovou kouli, ale nebudu ten tým házet přes palubu před sezónou. Já si opravdu - na rozdíl od Jardy - nemyslím, že je to tým na Chance ligu. Pokud budeme připraveni, věřím v 6-9. místo po základní části.
#JFP64

Hlavní diskuze 24. čvc 2023 09:37 #130709

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Ještě tak loni bych s tebou souhlasil, ale po další zpackané sezóně (11. místo a předkolo, byť s Třincem, 0:3 zkrátka nemůže být považováno za úspěch) jsem taky spíš pesimista, protože to tu léta nefunguje a může přijít třeba Pastrňák a najednou se bude bát střílet a nepůjde mu to. Nechám se překvapit. Kašouni jsou super posila, teď jen musí fungovat tým. Abdula štve, že mu to nešlo, tak jsem zvědavý, jak mu vyjde další sezóna. Další borci jako Hlava a Jaks taky neměli dobrý začátek sezóny a rozjeli se až od Vánoc. Teď to musí šlapat od začátku. Dost bodů loni zařídil Stránský, v další sezóně by ho měli zastoupit Kašouni. Ondra údajně odmítnul mnohem lepší smlouvu v Pardubicích, že chce být blíž domovu. Jestli je to tak, tak za mě (s20)

Hlavní diskuze 23. čvc 2023 21:33 #130708

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Tak za prvé nikdo nevíme, za co byl vyřazen, ale na druhou stranu radši bych ho tu viděl místo navrátilce…
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 23. čvc 2023 20:38 #130707

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Nepočítám-li Šprynara, který asi půjde do zámoří, máme 16 útočníků. Raději bych viděl na ledě Slavíka, Stehlíka, Guta a nezkoušel 30-letého hráče pro třetí nebo čtvrtou lajnu. Jako power hráči jsou tu Havelka, Zygmunt nebo Hlava.
#JFP64

Hlavní diskuze 23. čvc 2023 20:34 #130706

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Koblasa bydlí léta v Boleboři, od dorostu je ve Varech. Já ho považuji za kluka z regionu, byť se narodil v jižních Čechách. Tráva byl z Děčína, ale svůj osud spojil s Litvínovem. Možná to vidíš jinak, já to respektuji, ale můj názor je takový.
#JFP64

Hlavní diskuze 23. čvc 2023 20:25 #130705

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Nemyslím, že je to z nouze ctnost. Postupně se tu zapracovávali Zeman, Zajíček, Helt, Gut. Ano vykopli jsme Jurčíka a pak ho vzali zpět. Podobně Válek. Ovšem je otázkou nakolik si tihle hráči vydobyli renomé v Chance lize a snad si uvědomili možnost šance hrát ve vyšší soutěži. Koblasu už chtěli vloni, vyšlo to až letos. A bratři Kašové asi nebudou až taková náhoda. David prostě na Spartě prostor nedostal a chtěl se posunout. Stalo se to Jánskému, Kubátovi, Růčovi, Kudrnovi nebo Súkelovi. U nás se stali lídry nebo velmi důležitými hráči. Zdráhal byl v Plzni utopený ve třetí lajně, u nás se propracoval do repre. Postavit se to kolem něj nedalo, protože chtěl ven. S tím prostě nic neuděláš, my se prostě nemůžeme chovat jako Pardubice. To bychom museli zdvojnásobit rozpočet. Ondra Kaše zde podle svých slov trénoval už vloni, takže určité jeho příchod nebude taková náhoda. U něj ovšem jsou otazníky. Jednak nad zdravotním stavem a také - pokud se mu bude hodně dařit a zdraví mu vydrží, těžko ho udržíme. David podepsal tři roky a to už se kolem něj stavět dá.
Vloni se přivedl Nikolas Hlava, který v Litvínově bydlí. Podle toho, že Sokolov ohlásil odchod Baláže, předpokládám jeho postup do A týmu. Podepsal se Slavík, Šprynar (mimochodem dnes dal krásný gól Finům za dvacítku). Možná se mýlím, ale opravdu už mi tohle přijde jako cílené a ne z nouze ctnost. Já vím, že Hynek je pro tebe červený hadr, ale dost hráčů, které sem přivedl, se ukázalo jako dobrý tah. Výsledky tomu neodpovídají, ale ti kluci zde dělají progres. Mohu jen doufat, že letos ty výsledky budou lepší. Z mého pohledu mu vyčítám jednání s Trávou a příchod Růžičky.
#JFP64

Hlavní diskuze 23. čvc 2023 17:58 #130704

• Chavajz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Já bych toho Doležala zkusil, myslím si ze by mohl slevit i z peněz po minule sezóně
www.eliteprospects...

Hlavní diskuze 23. čvc 2023 13:55 #130703

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
A když se narodiš ve žlutým autobusu tak budeš rodák z RegioJetu (s2)
A když v černožlutym tak nejsi rodák ale ropák (s5)
(s54) (s32) ✌️

Hlavní diskuze 23. čvc 2023 11:34 #130702

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak snad si u nás smůlu vybral a sezona mu vyjde celá a ne jen konec
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 23. čvc 2023 09:43 #130701

• Olery
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Tak to je sice velká pravda, ale hokejově myšleno už je to hráč z regionu, páč tu má barák a šel sem, mimo jiné, i kvůli dojezdový vzdálenosti.

Moderátoři: veverka