Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 23. čvc 2023 08:51 #130700

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
Jindra Abdul :

Závěrem ještě přímo k vám. Hokejovým zákulisím nedávno kolovaly spekulace o tom, že byste navzdory platné smlouvě v Litvínově mohl změnit dres. Co je na tom pravdy?

Víceméně se to na pravdě nezakládá. Něco málo proběhlo, nějaké diskuze. Ale asi bych to úplně vyvrátil, ve větším měřítku se nic neřešilo. Od konce sezony se normálně vědělo, že tady budu pokračovat.

www.hokej.cz/uprim...
HC VERVA

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 23. čvc 2023 00:47 #130699

• Uhelka
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • Loajalita je víc než peníze
Když budu 20 let vyrůstat na Mostecku a potom se odstěhuju do Prahy, tak ze mě nikdy nebude Pražák

Hlavní diskuze 22. čvc 2023 23:33 #130698

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Co na to napsat ? Několikrát jsem psal, že doufám, že to letos bude lepší.
Mrzí mne, že jsme opět de fakto na úplném začátku. Byla snaha postavit tým okolo Zdráhala, nedopadlo to. Je otázka proč to nedopadlo, ale na věci to nic nemění. Takže začínáme od začátku. Snad budou Kašováci s Koblasou tahouny týmu. K těm hráčům z regionu - no nevím zda je to koncepce vedení nebo jakási z nouze cnost. Tomu druhému napovídá to, že některé přivedl zpět ten, kdo je odsud poslal pryč. Takovou perličkou je ten loňský kolotoč vedení okolo Jarůška. Když sem chceš vrátit někoho, koho si nedávno vykopnul, tak to na kdovíjakou koncepci nevypadá....
Zopakuju co už jsem tu už psal. Poslední roky to na papíře vypadalo dobře a na ledě to byl horor. Letos je to na papíře no dejme tomu s otazníkem, a tak by to mohlo na ledě fungovat. Už bychom si to zasloužili.....všichni.
Vzpomeň jak Růžička v těchto dnech před rokem ohlašoval útok na medaili a jak jsme pak všichni koukali a jen kroutili hlavami. Tahle situace se určitě nebude opakovat - můžeme jen překvapit
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 22. čvc 2023 21:57 #130697

• Olery
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Koblasa je hráč z regionu, protože x let už bydlí u Chomutova, takže je tady doma. Jinak absolutní souhlas s Pavelpe. Je tu poměrně dost lidí s názorem, že máme horší hráče, než loni, což si nemyslím, ale každej to může vidět svým pohledem.

Hlavní diskuze 22. čvc 2023 21:15 #130696

• Uhelka
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Koblasa jako hráč z regionu? V jakém smyslu je kluk ze Soběslavi hráčem z regionu? Jinak jsem si nevšimnul, že by tu někdo po podpisu Czuczmana a O. Kašeho pi*oval na kvalitu kádru, nebo realizáku.. Spíš tu převládá spokojenost a uklidnění, takže moc nechápu, proč si napsal to, co si napsal..

Hlavní diskuze 22. čvc 2023 20:30 #130695

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Já bych opravdu rád věděl, koho by jste si představovali. Je tu solidní trenér s kvalitními asistenty. Za Zdráhala, Estephana a Stránského přivedli Kašeho, jeho bráchu a Koblasu. Papírově jistě více než rovnocenné náhrady, zdali to tak bude na ledě se uvidí. GM za ty hráče góly dávat nebude. Navíc mimo Stránského to od těch dvou zas taková hitparáda nebyla. Místo Freibergse přišel Baránek a Kevin Czuczman. Ti hráči nedostali smlouvy na jednu sezónu. 4 z nich jsou kluci se vztahem k regionu - i po tom mnozí zde volali. Podařilo se udržet oba Lotyše, přišli nebo podepsali se další kluci z regionu nebo se vztahem k Litvínovu - Strejček, Válek, Zygmunt, Zajíček, Slavík. Jsem zvědav na Mateje Tomka. Pokud byl zdráv, chytal velmi dobře. Zajíček nabral vloni spoustu zkušeností, zařadil se do A týmu Klika - další mladý gólman z domácích zdrojů.
Hlava, O. Kaše, D. Kaše, Strejček, Berka, Válek, Hlava, Jurčík, Zajíček, Klika, Gut, Havelka, Helt, Baláž, Baránek, Slavík, Stehlík, Koblasa. To je 18 hráčů z regionu! Řekněte mi někdo, kdy jsme měli naposledy tolik kluků z okolí. Můj názor je, že je to krok správným směrem, a pokud by se postavil tým kolem Ondry a Davida, mohlo by to fungovat jako za dob Vanty a Lukeše. Kvalitu na to ti kluci mají. Průměr týmu podle soupisky je pod 24,5 roku. Já myslím, že bychom tomu týmu měli dát šanci a ne ho shazovat ještě před sezónou jen kvůli nesympatiím vůči jednomu člověku ve vedení. Vloni jsme sezónu pohnojili 1. čtvrtinou pod Růžou, Mlejnek měl 20 bodů za čtvrtinu, což je solidní počin.
#JFP64

Hlavní diskuze 22. čvc 2023 19:37 #130694

• Boža
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Souhlas,zjevně chyběla větší trpělivost

Hlavní diskuze 22. čvc 2023 19:30 #130693

• Boža
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Pokud by se v tom věku do těch šancí během jednoho zápasu dostal.A v jakém to bylo důležitém zápase?Nějak si na to nevzpomínám

Hlavní diskuze 22. čvc 2023 09:56 #130692

• Chavajz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Od pondělí na led(s20) (s20)
www.hcvl.cz/dokume...

Hlavní diskuze 21. čvc 2023 23:06 #130691

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jo tady se dějou v posledních letech pěkný věci. Generální manažer a zároveň předseda představenstva nebyl schopen sehnat trenéra, tak trénoval sám. Ten nevěděl, jak naučit hráče přesilovky, tak si musel zavolat na pomoc bývalé spolužáky. Ten samý najde sportovního manažera, který je vzápětí jmenován generálním manažerem, asi jako když pouhého ministra najednou jmenují předsedou vlády, prostě WTF. Pak tohohle SM/GM podrží nový předseda představenstva po sezónách, kdy tým skončil 12., 13. a 11. Navíc tenhle GM vyhodil mladého trenéra s potenciálem a nahradil ho po 3 výhrách ze 4 zápasů trenérem, který se nechytil ani v Kadani, nás měl pozvednout, místo toho jsme byli na začátku nové sezóny jasně poslední, až ho vyhodili. No a dnes trénuje o dvě ligy níže.

Jo to jsou věci, co ani v televizi nevymyslíš.

Hlavní diskuze 21. čvc 2023 22:32 #130690

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak Přemka především vyfakoval Šlégr. Přemek absolutně vycnival v juniorech, následně v play outu ukázal ze by klidně už mohl dostat prostor v áčku. Následnou přípravu pod Šlégrem šance dostal, byl v ni jeden z nej útočníků a za odměnu ho Šlégr poslal do Liťáku. To byla podle mě ta klíčová chyba. Tam v těch 18ti, 19ti tuším měl přijít posun do dospělých do extraligy. Od te doby mi přijde, ze Přemek ztratil drajv. Jakoby mu ten rok kdy postupně vypadl ze sestavy v Liťáku a následně snad i v juniorce(bůhví proč) a ňákou dobu snad nehrál vůbec dost uškodil. Za Hynka dostal těch příležitostí daleko víc. Těžko říct jesli je měl dostat driv nebo to odpovídalo jeho výkonnosti a přístupu, ale dostal je a bohužel až na par světlých zápasů byl právě často dost nevyraznej. Za me dostatečně neukázal, ze má na áčko nebo alespoň na první dvě lajny. Těch 11b za 34 zápasů neni ani zas tak moc, ale podle bodů bych to nehodnotil. Mě zkratka nepřesvědčil. Ale ani bych ho neodepisoval, třeba ještě ukáže.

Hlavní diskuze 21. čvc 2023 22:32 #130689

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
U toho Přemka mě zaujala statistika, že za 50 zápasů v extralize má jen 2 trestné minuty! V poslední sezóně u nás byl jasně nejlepší v plus mínus, při icetimu 10,5 minuty za zápas dělal bod za 3 zápasy. Ale je údajně problémový. Neslyšel jsem nic konkrétního, co kdy provedl. Jo nedávno prohlásil v rozhovoru, že si nenechá srát na hlavu, což si dovolil říct po tom, co ho chtěli po solidní sezóně odsunout do Sokolova, předtím nikdy nic takového do médií neřekl. V tomhle stojím za Přemkem. Máme těch talentů tolik, že si můžeme dovolit jimi mrhat? Hlavně že místo Přemka jsme podepsali Fronka. Ten dal za 15 zápasů 1 gól a už ho poslali zpět do Chance ligy, kam patří.

Hlavní diskuze 21. čvc 2023 21:31 #130688

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • JEDNOU S CHEZOU, NAVŽDY S CHEZOU! #33
Hodně odvážné tvrzení... K Přemkovi tady bylo řečeno dost, mně tu chybí a každý klub by měl mít na to, aby jednoho komplikovanějšího hráče zvládnul a investoval do něj více času než u jiných, samozřejmě pokud za to ten hráč stojí. A zde to dle mého platilo... Nechci srovnávat, ale kdyby nebyla trpělivost a zároveň přísnost u takového Kubáta, taky z něj nevyroste tak dobrej bek. Zde ta vůle s ním pracovat byla. Nevidím do toho, ale pokud sprostě nenadával trenérům nebo tak, mělo být v zájmu našeho klubu ho tady udržet. Takhle talentované odchovance můžeme za posledních pár let napočítat na prstech jedné ruky. Mně se dokonce v áčku líbil v některých atributech více než Myši. Ta drzost, šikovnost z něj úplně vyzařovala a rozhodně si ho každý na ledě musel všimnout. To, že ho dal Růžička do 1. lajny taky o něčem svědčí. Mít 11 bodů za 34 zápasů nebylo na jeho věk vůbec špatné, zvlášť pokud si všichni pamatujeme, jak tady ta naše forma pod Růžou vypadala. Na jednu stranu se mu ani nedivím, že nesl ten "přesun" do 1. ligy špatně protože sem ho nechápal ani já. Ať už po první výraznější sezóně či dobré přípravě, byť dvouzápasové. Dle mého měl být v prvním týmu nebo se alespoň předvést v přípravě. Dostal ale pouhé první 2 zápasy (1+0) a konec. Škoda...

Hlavní diskuze 21. čvc 2023 20:31 #130687

• Uhelka
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Taky by mě zajímalo

Hlavní diskuze 21. čvc 2023 19:06 #130686

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
A v jakém to bylo zápase ?
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 21. čvc 2023 17:59 #130685

• Severočech
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Díval jsem se na naší soupisku a asi 90% hráčů máme podepsáno na jeden rok. Bez opce.
Nevím, možná je to takový trend, ale za rok budeme stavět tým znovu.

Hlavní diskuze 21. čvc 2023 16:29 #130684

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Na Válce jsem zvědavý, jak se za léta v Liťáku posunul. Už před 4 lety ukázal, že v něm něco je, když hrával s Lukym a Vikym a dal 14 gólů.

Hlavní diskuze 21. čvc 2023 14:16 #130683

• Tropr
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Nový rozhovor s Válkem
hcvl.cz/clanek.asp...

Hlavní diskuze 21. čvc 2023 11:13 #130682

• VašeK
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Zrovna Přemek těch šancí dostal dost. Růža ho postavil i do první lajny. A jak se mu odvděčil? V důležitém zápase jel 3x sám na brankáře a nedal. Proto si Kladno bere ty uvedené "důchodce". Každý z nich by dal alespoň 2 góly.

Hlavní diskuze 21. čvc 2023 11:08 #130681

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT

Hlavně, že nám se ti sympatičtí mladíci osvědčili ....

Kromě Guta dostal kdo z mladých pořádnou šanci?

Moderátoři: veverka