Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 04. čvn 2023 14:01 #130220

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • JEDNOU S CHEZOU, NAVŽDY S CHEZOU! #33
Kvalita kádru se snad posuzuje až v lize, ne? Navíc si nemyslím, že o ní rozhodují primárně jména na soupisce. Ano, třeba minulý rok to na soupisce vypadalo silněji, ale jak to v širším horizontu sezóny vypadalo? Nic moc, byť tam byla změna trenéra, nejasná jednička atd. Chybí jeden rozdílový centr a jeden kvalitní obránce, víc bych do toho určitě nesahal. Stračenovi to tady nesedlo, s tím co tady hrál se nebojím toho, že by ho nezastoupil třeba takový Pawel, který by dle mého měl dostat příležitost výše v sestavě. Freibergs u nás a na MS docela rozdíl. Také by mělo být v silách Baryho, aby ho zastoupil. U Koblasy s Kašičkou to vidím podobně. Já jsem za tyto odchovance respektive regionální příchody rád, chtěl bych zpět i takového Martina Hanzla. Letos by se do sestavy měl dle mého zapracovat další mladý borec, na nějakých třeba 20 zápasů. Nevím no, sezóna ukáže...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 04. čvn 2023 12:29 #130219

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Já bych k tomu přidal i "skvělou a inovativní" komunikační SMSkovou strategii o repre pauze po splněném šesti bodovém ultimátu. Místo Országha sem Hynek přitáhnul Růžičku, který málem přivedl k sestupu nejen Áčko ale i mládež a vše se muselo zachraňovat v posledních kolech nebo barážích. A jak píšeš Országh má letos titul s Třincem a ještě se o něm mluví jako o náhradě za Hanlona u slovenské repre.

Hlavní diskuze 04. čvn 2023 12:21 #130218

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Kvalita toho kádru, momentálně i týmy z čela první ligy mají lepší soupisky…Jestli si někdo myslí, že s tímhle kádrem může hrát ligu, tak je blázen i ty hráči z regionu musejí mít kvalitu a když jí nemají můžu tam mít dva tři, ale rozhodně ne půlku mančaftu…
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 04. čvn 2023 10:55 #130217

• Zachy9
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Špatně tady je že se sem furt vrací Jurčíkové Havelkové apod. kopyta to je špatně tyhle borci mají zářit někde v Chomutově určitě né hrát ELH (s15)

Hlavní diskuze 04. čvn 2023 10:52 #130216

• Uhelka
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • Loajalita je víc než peníze
Tak použijme racionalitu. Kam nás Hynek za dobu, co tu je posunul? Hráči přicházejí a odcházejí stejně jako za ostatních manažerů, příchody kluků z regionu a návraty odchovanců nás v tabulce nikam neposunuli, když sem přivedl místo perspektivního Slováka (který letos vyhrál titul s Třincem) bývalého odchovance, tak to vedlo k hrůzostrašné šňůře proher a navíc toho člověka musel vyplatit z kontraktu (ani u dorostu nevydržel). Jediný co já vidim, že se mu "povedlo" je fakt, že zažehnul boj fanoušků s vedením. Dřív to taky nebylo lepší, ale alespoň tu byla otevřená komunikace a nějaká vzájemná důvěra, teď se to snížilo k tomu, že se obě strany navzájem osočují ze lží, pohádek a výmyslů (objektivně) a vztahy zůstávají dlouhodobě na bodě mrazu. Přivedl kvalitní hráče, ok to mu nechám, ale k čemu nám to ve výsledku v posledních letech bylo? Kam nás jeho vedení posunulo? Za mě nikam a Orlen dal jasně najevo, že sportovní výsledky jsou pro ně až druhotné, takže je primárně asi zajímá jenom to, aby jim GM šetřil peníze...

Hlavní diskuze 04. čvn 2023 10:16 #130215

• Severočech
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Souhlasím s tebou. Přesně takové pocity mám také. Něco podobného jsem psal také před delším časem. Hynka neznám, nebudu se ho zastávat ani na něj nadávat, ale chvilkama to je tedy pěkná histerie.
Zajímají mě výsledky a umístění v tabulce. Pravda je to bída. Ale objektivně jsme mohli být o 5, 6 příček výše , kdyby hráči hráli na plno.
Ještě mě nikdo nevysvětlil, jak je možné, že několik zápasů odehrajeme nadstandardně, a pak se slabšími týmu to projedeme. Jak je možné takových rozdílů? Při stejné sestavě.
Ale dle našeho fóra určitě za to může Hynek

P.S. smlouvy na 1+0 je za mě špatně

Hlavní diskuze 04. čvn 2023 08:50 #130214

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Co vypadá hrůzostrašně? Mě by skutečně zajímalo, co si kdo představuje. Na tomhle fóru jsem poměrně dlouho a lecos pamatuji. Deset let se tu psalo, nakolik je špatné, že zde ubývají kluci z Litvínova a blízkého okolí. Nyní je 17 z 27 hráčů odchovanců Litvínova nebo z regionu. A je to hrůzostrašné?
Připadá mi to tu poslední dobou fakt jak na seznamu nebo čt. Místo argumentace jen nesmyslná kampaň vůči nějaké osobě, která vzbuzuje antipatie. A někteří jedinci by si z nenávisti mohli udělat živnost. Místo nějakých smysluplných příspěvků, s kterými by se dalo souhlasit nebo polemizovat, se tu rozehrála štvavá kampaň. Kolik lidí zde nadávalo Hynkovi, že nepodepsal Jakse. Teď se ukázalo, že podepsaný je už měsíc a neviděl jsem zde jediný příspěvek, který by to ocenil. Vytvořila se kostra týmu, věkový průměr se snížil, nejstarším hráčem je Jurčík (31 let), začalo se pracovat s kluky z juniorky a je to zase špatně? Přivedl se kvalitní trenér, přivedl se Alby a je to špatně? Mám pocit, že kdyby sem přišel McDavid, Draisaitl a Pastrňák, bude to špatně jen proto, že je podepsal Hynek. Nebylo by fajn místo emocí použít racionalitu?
#JFP64

Hlavní diskuze 03. čvn 2023 21:39 #130213

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Pawel dobrá zpráva, ale ta soupiska na konci vypadá hrůzostrašně…a chybějící Jaks, to nezachrání…
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 03. čvn 2023 19:16 #130212

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT

Hlavní diskuze 03. čvn 2023 19:13 #130211

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • JEDNOU S CHEZOU, NAVŽDY S CHEZOU! #33
Nová roční smlouva pro Pawla!

Hlavní diskuze 03. čvn 2023 10:17 #130210

• jihoceskychemik
  • Avatar uživatele jihoceskychemik
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
A z Hyenka bude Meresjev

Hlavní diskuze 02. čvn 2023 19:12 #130209

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Chlapci a chlapi já bych to tady asi vůbec neřešil,Hyeneček z nás má akorát tak (s26) a pojedou si stejně svoje...
Jedině že by tam vletěl ropák partyzán s ručním granátem (s2)

Hlavní diskuze 02. čvn 2023 16:09 #130208

• VašeK
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Pokud za Vrábelem nějaký hráč přijde, tak ho musí poslat za Hynkem. On je sportovní ředitel, který o případném angažmá rozhoduje (ve spolupráci s trenérem). HC sháněl člověka do kanceláře, který by pomáhal Hynkovi. Vlasák v Plzni dělá práci jako u nás sportovní ředitel. Zábranský v Brně je majitel. Podobně všemocný jako Jágr v Kladně. Ten vedle majitele funguje i jako sportovní ředitel a navíc ještě jako reálný trenér i hráč (čtyři v jednom!).

Hlavní diskuze 02. čvn 2023 13:09 #130207

• Bradford
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Jednou s Vervou navždy s Vervou
Souhlas , Viktor jako sportovní manažer by se hodil mnohem lépe . Samé plusy pro pozici SM a výhody pro Litvínov .
1 Bývalý hráč
2 Je z regionu
3 Má známosti mezi stále aktivními hráči extraligy a mnozí hráči by šli za ním.
Co má Vrábel ? Tablet ?

Hlavní diskuze 02. čvn 2023 11:56 #130206

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Překvapení nečekej, žádnej Ježíšek nebude....

Hlavní diskuze 02. čvn 2023 11:14 #130205

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Takže když za hráčem z extraligy přijde jako sportovní manažér některá bývalá hokejka Vlasák (Plzeň), Hlinka (Sparta), Šimíček (Vítkovice), Peterek (Třinec), Ševc (Boleslav), Salfický (Pardubice), Burger (Kladno), Zábranský (Brno) a za Litvínov analytik a videokouč Vrábel s kým se bude spíš bavit a koho si pošle pro kafe? No třeba mu křivdím a ten kancelářský "dělník" nás mile překvapí.

Hlavní diskuze 02. čvn 2023 10:44 #130204

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
www.facebook/kozlo...
Z A J Í M A V O S T
kozlovostatistiky....
1️⃣4️⃣.cizinců odehrál 1️⃣0️⃣0️⃣.a více zápasů . František GERHÁT 5️⃣8️⃣0️⃣, Juraj MAJDAN 3️⃣1️⃣9️⃣, Ivan ŠVARNÝ 1️⃣8️⃣6️⃣, Jaroslav JANUS 1️⃣7️⃣1️⃣, Pawel Tomasz ZYGMUNT 1️⃣5️⃣9️⃣, Jan BENDA 1️⃣3️⃣4️⃣, Sergej Michajlovič BUTKO 1️⃣3️⃣1️⃣, Denis GODLA 1️⃣1️⃣3️⃣, Tomáš FROLO 1️⃣1️⃣0️⃣, Daniel SORVIK 1️⃣1️⃣0️⃣, Giorgio Danny ESTEPHAN 1️⃣0️⃣9️⃣, Aaron James IRVING 1️⃣0️⃣7️⃣, Andrej KUDRNA 1️⃣0️⃣6️⃣, Normunds SEJEJS 1️⃣0️⃣1️⃣ .
Počet sezón - 1️⃣3️⃣ GERHÁT , 6️⃣ MAJDAN , 4️⃣ FROLO , JANUS , ŠVARNÝ , ZYGMUNT , 3️⃣ 5.hráčů , 2️⃣ 12.hráčů , 1️⃣ 52.hráčů .

Akorát sem to na facebooku dodělal a zrovna vyšel na hokej.cz článek - www.hokej.cz/licen... . nevypadá to vůbec dobře ...
Litvínov

Hlavní diskuze 02. čvn 2023 10:16 #130203

• Uhelka
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • Loajalita je víc než peníze
Si myslíš, že když si vytáhneš na internetu nějakou tabulku, tak se to automaticky vztahuje na všechny firmy světa? (s2)

Hlavní diskuze 02. čvn 2023 01:47 #130202

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Probůh jenom ne Moravčíka. Ten frajer zamrzl na místě a neposunul se ani o píď. Poslední sezony hroznej. Jaks daleko lepší..

Hlavní diskuze 01. čvn 2023 23:34 #130201

• VašeK
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Myslím, že s tím sportovním manažerem si tu řada lidí plete tuto funkci se sportovním ředitelem. A asi si to spletl i Viktor. Tohle je "dělník" v kanceláři, kterého úkoluje sportovní ředitel. Pro představu co tato funkce obnáší:
Přílohy:

Moderátoři: veverka