Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 06. čvc 2023 13:11 #130460

• MMM
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Polášek jak už zde někdo psal jde jinam,ten určitě ne...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 06. čvc 2023 12:59 #130459

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Někdo tu zmiňoval Plzeň a tak k ní něco napíšu. Mám tam v klubu nějakou přízeň a tak se mi dostává přísun informací, které normálně nejdou ven. Situace kdy na počátku sezony kdy byly hodně dole, byla způsobena absolutním bezvládím, které tak zavládlo po té, co se hlavní osoba klubu ocitla na nějaký čas mimo ze zdravotních důvodů. Bohužel daň za to, že je to tam one man show.
Samozřejmě má one man show i své výhody, což je jednoznačně silný tah na branku, což se také ukázalo když se Straka dal do kupy.
Z nás je a vždy bylo to složitější. A to se nechci Hynka nijak zastávat, ale šéf klubu tam má ty různý Dočekaly a paní Zgiorbon ( asi jsem to zkomolil ale vítr koho myslím) pak představenstvo….
Píšu to jen abych objasnil, že u nás nebudeme v rozhodování o zásadních změnách nikdy tak pružní jako třeba současná Plzeñ. Ale abychom zase byli tak zamrzlí jako loni v případě reakce na výkony Růžičky, to už bylo fakt moc
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 06. čvc 2023 12:32 #130458

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jsi v hlavní diskuzi...
Musíš do sekce ptejte se ROT (s15) (s20)

Hlavní diskuze 06. čvc 2023 12:11 #130457

• HenryJames
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Nebo zase přijde někdo typu Wesleyho?! (s54)

Hlavní diskuze 06. čvc 2023 12:10 #130456

• HenryJames
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Ale pokud by přišel O.Kaše a Adam Polášek tak tým by mohl být hotový ne?!

Hlavní diskuze 06. čvc 2023 12:08 #130455

• HenryJames
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
A na kolik je jisté, že Ondřej kaše přijde? Nebo pouze spekulace?!

Hlavní diskuze 06. čvc 2023 11:10 #130454

• Bradford
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Jednou s Vervou navždy s Vervou
To já se obávám že letos bude náš problém nízká produktivita. Koblasa (s20) ale nikdo další (posily)

Hlavní diskuze 06. čvc 2023 10:15 #130453

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Protože v té Olomouci, Plzni a podobně se maká a chtěj to po nich manažeři klubu. Plzni se nepovedla příprava a první dvě kola a hned vyměnili trenéry a nakonec Plzeň mohla vyřadit Liberec a jít do čtvrtfinále. U nás je takový nešvar v posledních letech, že si ti hráči myslí, že se tu tak makat nemusí a že stačí makat, až když jde o záchranu. Klub nemá ambice, klidně nechá 14 kol tým máchat na spodku tabulky pod Růžou. Padaly tu komenty, že když přišel tvrdě hrající Štich, tak tu najednou hrál krotce jako beránek. To podle mě souvisí s tím, co jsem psal, že tu ti hráči nehrají naplno. Čím to je, to těžko říct. Dříve rodinná atmosféra, dnes Hynkovina. Samozřejmě, že výjimky se najdou.

Za mě pořád chybí pořádný centr. A bojím se, že největší slabina bude v bráně. Ale třeba bude mít Zajda životní formu a ukáže, co v něm je.

Hlavní diskuze 05. čvc 2023 22:24 #130452

• Olery
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Jinak na téma "kvalita kádru"... Nuny to napsal dobře, Olomouc loni na papíře kádr na Chance ligu a pak hráli super, byla tam bojovnost, nikdo nic neodfláknul, prostě tým. Takže za mě letos u nás dobře doplněno (mimo obrany zatím) a teď už je to, jak říkal David Kašička, o skutečnym týmu a ne, že si na něj budeme jen hrát.

Hlavní diskuze 05. čvc 2023 22:12 #130451

• Olery
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Může se stát prakticky cokoliv, může se zranit v prvním zápase, ale může klidně odehrát všech 52 kol + play-off, může se klidně i vlivem nějakýho blbýho kontaktu vrátit do stavu, kde byl v říjnu, ale nechce se mi predikovat, coby-kdyby, protože do sezony půjde bez úlev a jako zdravej hráč a je teď zbytečný a asi ne moc vhodný k Ondrovi kupovat někoho, kdo ho nahradí, až se případně zraní. Navíc forvardů máme dost.
O.Kaše - D.Kaše - Koblasa
Kudrna - Sukel - Abdul
Hlava - Gut - Helt
Havelka - Jurčík - Zygmund
Válek, Slavík, Stehlík, Berka
U Guta, Helta a Slavíka by měl letos přijít progres, tak snad to klapne a bude u nás po dlouhý době radost chodit na hokej.

Hlavní diskuze 05. čvc 2023 20:53 #130450

• Uhelka
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • Loajalita je víc než peníze
Když se člověk podívá na to, jaká "prkotina" možná ukončila Voráčkovi kariéru, tak ono někdy stačí fakt málo, aby se všechno po*ralo, takže bych taky byl hodně obezřetný ohledně toho zdraví.

Hlavní diskuze 05. čvc 2023 19:50 #130449

• Olery
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Máš pravdu, nejsme doktoři, a právě proto bychom doktorům měli věřit, když řekli, že je Ondra zravej jako řípa a může hrát (s1) Ale chápu tvoje obavy i když je nesdílím, zranit se může kdokoli a bude na Hynkovi, jak s tím pak naloží. V útoku máme hráčů dost, mladý budou muset máknout, aby hráli( Slavík, Stehlík, Berka). V obraně je to špatný, ale snad už jsou nějaký posily podepsaný.

Hlavní diskuze 05. čvc 2023 19:05 #130448

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • JEDNOU S CHEZOU, NAVŽDY S CHEZOU! #33
Já nejsem doktor, ale zrovna u otřesů mozku je docela jedno jestli je teď ok, dozvuky mohou přijít z ničeho nic. Asi by nebyl první ani poslední hokejista, který by se s tím pral dlouhodobě, ale samozřejmě doufám, že žádné takové okolnosti u něj nenastanou a bude plně ok. Určitě to není tak, že by mi nevoněl, jen radši nic nečekám a útočníka bych přivedl bez ohledu na Ondru protože nikdo neví, co s ním bude... A doufám, že tak přemýšlí případně i Hynek, abychom třeba v listopadu nekoukali jak vyorané myši, když by nebyl Kašička k dispozici.

Hlavní diskuze 05. čvc 2023 18:45 #130447

• Chavajz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
(s20)

Hlavní diskuze 05. čvc 2023 18:18 #130446

• Olery
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Věř, že kdyby to bylo s jeho schopností zapojit se do kontaktního tréninku a následně do zápasu jen trochu nejistý, tak by do toho nešel, respektive by mu bylo doporučeno od doktora, aby se na to vybod. Zdraví je ok a tak nic nebrání tomu, aby hrál.
I když celou sezonu nehrál, tak se dokáže připravit a bude o parník lepší, než většina borců Extraligy.
Otřes mozku může samozřejmě mít i tady, ale nezapomínejme, že tady má hráč mnohem víc času se připravit na hit, než v NHL.
Za mě je to jednoznačná mega posila pro náš mančaft a tak nějak nerozumím tomu, koho bysme sem chtěli podepsat za hráče, když nám nevoní Ondra Kaše.

Hlavní diskuze 05. čvc 2023 17:57 #130445

• Chavajz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Jojo mělo by se jednat o Kašičku, ale tady fakt záleží na zdraví a jestli nevezme ještě nabídku z (s44) co jsem slyšel. Ale kdyby to fakt vyšlo tak by to posila byla jak hrom, když by byl zdravý!

Hlavní diskuze 05. čvc 2023 17:41 #130444

• Petri_CZ
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • JEDNOU S CHEZOU, NAVŽDY S CHEZOU! #33
Jakého hvězdného hráče hokej.cz myslí tím, který by mohl přetvořit tvář celého klubu? Pokud myslí staršího Kašičku, tak tam bych byl velmi opatrný. Také jsem slyšel nějaké JPP, že má velkou chuť to zkusit a měl by prý jít s týmem na led, ale jako posilu bych ho zatím nebral, spíš třešničku. Rok nehrál, k tomu to zranění je strašně nevyzpytatelný. Výborný by bylo, kdyby případně odehrál většinu utkání a nikdo ho nějak nesestřelil protože víme, že některé týmy mají v týmu prasata. Body jsou v tomto směru zatím druhotné.

Hlavní diskuze 05. čvc 2023 14:05 #130443

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak ty loňský statistiky vypadají po odečtu těch co odešli fakt hrůzostrašně. Na druhou stranu mne uklidňuje fakt, že tým papírově poslední sezony vypadal dobře a stejně to nešlo….
Když se podívám na Olomouc posledních sezon, tak papírově bych je tipoval na boj v polovině první ligy, a vida ono jim to šlape.
Takže se upínám k tomu, že to snad letos bude lepší na ledě, když to blbě vypadá na papíře….
Modleme se, protože další pohyb u dna tabulky statisticky zvysuje pravděpodobnost, že nám jednou ten černý petr ( nebo Pavel) zůstane v ruce. A toho bych se fakt nechtěl dožít
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 05. čvc 2023 14:02 #130442

• Uhelka
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • Loajalita je víc než peníze
A ty víš, kolik dávají, že si seš tak jist, že peníze nejsou?

Hlavní diskuze 05. čvc 2023 13:06 #130441

• žemla
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT

Moderátoři: veverka