Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 18. led 2014 10:00 #884

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Doplněny statistiky po 39.kole + info .
Doplněny statistiky po 39.kole . Útočník František LUKEŠ zaznamenal svůj 322.kanadský bod a přeskočil tím Vojtěcha KUBINČÁKA . LUKEŠOVI patří celkové 10.místo a mezi útočníky též 10.místo . Útočník Michal TRÁVNÍČEK zaznamenal svoji 136.asistenci a přeskočil tím obránce Arnolda KADLECE . TRÁVNÍČKOVI patří celkové 19.místo a mezi útočníky 17.místo . Pokud v dalším kole nastoupí útočníci Juraj MAJDAN a Kamil PIROŠ bude to jejich 250.zápas .
Litvínov

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 18. led 2014 10:00 #883

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
A já tu psal jestli ho mám dát do tiketu (s19) (s19) (s19) že já nedám na vlastní názor (s2) (s2) Je dobře že se konečně trefil snad to není naposled (s20) (s20)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 18. led 2014 09:55 #882

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Berou to jako nemilou povinnost a spíš je to otravuje, není to od nich upřímný a nebaví se tou vlnou a pak to podle toho vypadá (s1) Jednou se třeba dočkáme nějaké změny, ale v brzké době to nevidím, lidi jsou fakt líní (s1)

Hlavní diskuze 18. led 2014 09:54 #881

• Janka33
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Tak nám do videaa s golama, zapomněli dát Rosťu a on měl takovou radost. Jemu jsem to moc přála, už to potřeboval (s1)

Hlavní diskuze 18. led 2014 09:52 #880

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
No nádhernej hokej to byl z naší strany - nemůžeš hrát nahoru dolu, když hraje jen jedno mužstvo. A Slavia byla, s vyjímkou 10 minut po gólu na 3:1 víceméně neškodná. Za první třetinu měli asi dvě střely.
#JFP64

Hlavní diskuze 18. led 2014 09:51 #879

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Nu pač to pak vzal pod sebe Nasky (s2) (s20) Hlavně lidi jsou fakt líní vstát na ty 2vteřiny (s2) jen zvednou ruce a to je celé,žádné nadšení z toho nic (s24)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 18. led 2014 09:44 #878

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
(s2) Tak to ještě ta vlna dopadla dobře, když byla rozjížděna za takových okolností (s2) Souhlasím s tebou v tom, že rozjezd by měl být o přerušené hře, protože takhle se opravdu plno lidí věnuje samotné hře a pak je rychle z vlny vlnka a z vlnky houno (s21)

Hlavní diskuze 18. led 2014 09:14 #877

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
K té mexické vlně jen dodám že tam to Panky rozjížděl trošku zvláštně a lidi to taky mohlo zmátnout (s2) ruce připravené na mexickou vlnu a on najednou začal tleskat,nikdo nevěděl co se děje (s2) . Další názor mám na to že vlna by se měla rozjíždětpři přerušené hře,prostě lidi koukaj na hokej a ne každej si toho všimne,navíc tady by bylo dobré vždy lidi upozornit,neni to jak jinde boužel (s6)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 18. led 2014 08:10 #876

• hokič
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Co se Francíka týká, úplně se nedivím. Sám jsem se včera jednou nechal nachytat. A to už po tomhle obdrženým góle. Díval jsem se pak doma na video, protože mi to nebylo jasný, jestli to není nějaká vizuální nákaza :)) A ejhle! Jeden z hlavních si v ten okamžik rukou rovnal plexi. A protože kousek od toho probíhala hra, kde se to mlelo, taky jsem nejspíš vnímal jen to, že ruka letí nahoru. Hra je rychlá, člověk sleduje x věcí najednou. Že skončila na půli cesty jsem prostě zaznamenal až o pár vteřin poté. Bůhví, jestli Francíka nezmátlo totéž. Tyhle tiky s výstrojí mají většinou hráči a rozhodčí zažitý.
Porazit a seřezat!

Hlavní diskuze 18. led 2014 06:47 #875

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Celou třetí třetinu jsem si ho všímal a v tváři měl bolestivý výraz, nebyl to on, bojím se nejhoršího. Ani ten jeho pohyb dnes nebyl dobrý a vždy se jen doploužil na střídačku a byl rád, že je rád. Přitom na rozbruslení měl perfektní náladu, usmíval se od ucha k oku a říkal jsem si, že bude mít den a bude to jeho zápas.
Jinak Luky mi přijde v tý jeho lajně dost utopenej, nikdo mu nedá pořádnou přihrávku a tu on potřebuje. Dostane špeka, musí zpomalit nebo se s pukem vrátit a pak jsou celé akce k ničemu.
Přesilovky dnes opět hodně špatné, chtělo by to proházet a hlavně začít trénovat přechod do útočného pásma při přesilovce. Naši totiž ani netuší, jak tam ten puk dostat. Při té přesilovce 5 na 3 to bylo jasně vidět, ale podle mě to byl důsledek toho kuriozního gólu na 3:1. Celou druhou třetinu jsme pak byli v křeči. Třetí už takticky zvládnutá a pro oko fanouška nic moc. Atmosféra dnes nic moc, byly už letos lepší, ale kotel se snažil. Mexická vlna sice asi až na třetí pokus, ale nakonec se rozjela, ale nechce se těm lidem zvedat ruce :)
Leč, důležité jsou body. Bohužel Liberec a Vary se rozhodli, že už do konce ligy všechno vyhrají, fakt hrůza, taky musíme přivážet body z venku.

Hlavní diskuze 18. led 2014 01:11 #874

• MaFar_86
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Hodně důležitý body a výbornej výkon (s20) ... atmosféra dnes podle mě taky slušná.... Jen mi dělá starosti Kamil. Poslední střídání už nehrál ,a protože stojím přímo za naší střídačkou tak jsem viděl že ho něco dost bolelo... Seděl bez rukavic,tak snad si neobnovil zranění...Místo podávání rukou a děkovačky zamířil rovnou do kabin....

Hlavní diskuze 17. led 2014 22:48 #873

• Novyk
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • HC LITVÍNOV
Teď jsem dorazil z arbeitu a koukám, že výhra (s20) ... gratulace ke třem bludišťákum a v neděli potvrdit v Gottwaldově....Budu fandit na dálku, ale perníkaře si ujít nenechám.....
"HLAVNĚ SE Z TOHO NEPOSRAT" #14
HYNEK A RŮŽIČKA VEN!!!!

Hlavní diskuze 17. led 2014 22:09 #872

• TommyCHZ
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • Go Ducks Go
Jo tak potom je to jen jeho no (s2) to, že rozhodčí nezvedl ruku jsem viděl no, proto pak čumim jak puk proč je prázdná kasa..což jsem nebyl sám že ano...

To vysvětlil..měl halušky no... (s2)
Litvínov nikdy nespadne!

Hlavní diskuze 17. led 2014 21:47 #871

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
No já se divil kam jede a co blbne ale hráče jsem nepočítal,tak nevím,holt si myslel že bude rozhodčí vylučovat a vyjel dřív aniž by se rozhlídnul zda tomu tak skutečně je
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 17. led 2014 21:46 #870

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Jasně tak nebylo to jen na něm ale i tak by se asi těžko stihl vrátit (s15) nevadí nemá cenu to řešit, důležitý je že se díky tomu neotočil zápas a tři body jsou doma (s20) (s32)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 17. led 2014 21:45 #869

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Nee, hráli jsme dál v pěti... A rozhodčí....Nic nesignalizoval... (s15) I z videa se divili a potvrdili to.
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 17. led 2014 21:40 #868

• TommyCHZ
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • Go Ducks Go
Teď si teda nejsem jistej, ale nebylo pak našich na ledě 6? Jestli jsem viděl dobře, tak ano a v tom případě není chyba jen u Francíka, na lavici mu snad někdo mohl říct ať se rychle vrátí, že co blbne a ne aby tam skočil 6.hráč.. (s12)
Litvínov nikdy nespadne!

Hlavní diskuze 17. led 2014 21:38 #867

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
No škoda toho golu v poslední minutě,mohli jsme mít lepší skóre celkem a na slávce by nám pak stačil bod,abychom při rovnosti bodů byli před nima...

Hlavní diskuze 17. led 2014 21:36 #866

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
3 body perfektní (s20) první třetina rozhodla, škoda té chyby Francíka mohla to bejt třeba nula (s3) jinak já si říkal že toho Rosťu mám dát kua (s19)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 17. led 2014 21:24 #865

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
tři body dobrý! moc dobrý. a bonžůr? to je úplně jasný. cejtil v kostech další "šadaut" a už ho nebaví za to platit, no. jinak by mu ti vandráci z prahy góla nedali.

Moderátoři: veverka